Hesabım
    Alexander Skarsgård 'Big Little Lies'ın İkinci Sezonunda!

    Ödüllü oyuncunun karakteri yeni sezonda da hikayeye dahil olacak

    TVLine’nın haberine göre Alexander Skarsgård’ın HBO’nun hit dizisi Big Little Lies’ın ikinci sezonunda da yer alacağı kesinlik kazandı.

    Dizide Perry Wright karakterini canlandıran Skarsgård başarılı bir sezon geçirmiş ve dizideki performansıyla Altın Küre ve Emmy ödüllerine layık görülmüştü. Perry karakterinin ilk sezon finalinde yaşadıklarından sonra diziye geri dönüp dönmeyeceği ise belirsizliğini koruyordu. Ancak TVLine’nın kaynaklarına göre Skarsgård’ın karakteri bir şekilde ikinci sezonun hikayesine dahil edilecek.

    Liane Moriarty'nin Big Little Lies adlı romanından uyarlanan ve tek sezonluk bir mini dizi olarak yola çıkan yapım, başarılı bir sezonun ardından ekran yolculuğuna devam etmeye karar vermişti. Hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden geçer not alan dizi, Primetime Emmy ödüllerinde 8 dalda; Altın Küre’lerde ise 4 dalda ödüle layık görüldü.

    Big Little Lies'ın ikinci sezonu, kitabın yazarı Liane Moriarty'nin kaleme aldığı hikayeden uyarlanıyor. Nicole Kidman ve Reese Witherspoon ikinci sezonda da başrol ve yürütücü yapımcı olarak yerlerini alıyorlar. Shailene Woodley ve Laura Dern'ün de ikinci sezonda rollerine devam etmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top