Hesabım
    Fear the Walking Dead'in Fragmanında Lennie James İlk Kez Görünüyor

    Dördüncü sezondan yeni bir fragman geldi

    Fear the Walking Dead’in dördüncü sezonundan, Lennie James’in ilk kez görücüye çıktığı bir fragman paylaşıldı. The Walking Dead’de Morgan karakterine hayat veren oyuncu, sevilen karakteriyle birlikte bu sezon Fear the Walking Dead kadrosuna transfer olmuştu.

    AMC’nin uzun soluklu zombi dizisi The Walking Dead ve devam dizisi Fear the Walking Dead arasında bu sezon sürpriz bir köprü kuruluyor. Orijinal dizide Lennie James’in canlandırdığı Morgan karakteri, bu sezondan itibaren Fear the Walking Dead kadrosunda hayranların karşısına çıkacak. Bu büyük değişiklik Fear the Walking Dead’in dördüncü sezonu için paylaşılan bir fragmanda ilk kez görünür oldu.

    Fear the Walking Dead yeni sezonu için çekim mekanlarında, oyuncu kadrosunda ve showrunner koltuğunda da değişikliğe gitmişti. Dizinin yaratıcılarından biri olan Dave Erickson showrunner koltuğuna veda etmiş ve yerini Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ikilisine bırakmıştı. The Walking Dead’in showrunner’ı Scott M. Gimple ise diziye yürütücü yapımcı olarak eklenmişti.

    Fear the Walking Dead dördüncü sezon bölümleriyle 15 Nisan’dan itibaren AMC ekranlarındaki yerini alacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top