Hesabım
    Cinsel Saldırı Suçuyla Yargılanan Kevin Spacey’den Tuhaf Video

    Kevin Spacey’nin YouTube üzerinden paylaştığı video kafaları karıştırdı

    Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan ve ciddi bir cezayla karşı karşıya kalan Kevin Spacey, YouTube üzerinden tuhaf bir video yayınladı.

    Aralarında ünlü aktör Anthony Rapp’in de bulunduğu 20’den fazla kişi ünlü aktörü tacizle suçlamış ve aktöre karşı cinsel saldırı davası açılmıştı. Sonrasında, yapımcı ve başrol olarak yer aldığı House of Cards dizisiyle ilişiği kesilen Spacey, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Ancak aktör, dün yayınlanan garip bir videoyla yeniden izleyici karşısına çıktı.

    YouTube üzerinden yayınlanan 3 dakikalık video, “Let’s Be Frank” başlığıyla paylaşıldı. Videoda House of Cards’taki karakteri Frank Underwood gibi davranan Spacey, hem karakterinin başına gelenleri hem de gerçek hayatta yaşadıklarına referanslar verdiği bir konuşma yapıyor.

    Spacey’nin konuşmasında, henüz dava bile yokken hakkında söylenen her şeye rağmen, şaşırtıcı bir şekilde iyi olduğunu ve özgüveninin günden güne yükseldiğini söylüyor ve izleyiciye “çok yakında tüm gerçeği öğreneceksiniz” diyor. Videonun kapanışında House of Cards’taki karakterine göndermede bulunarak “Benim öldüğümü hiç görmediniz değil mi?” diyen Spacey, sonrasında alyans takıyor ve kameraya bakarak “Sonuçlar çok aldatıcı olabilir. Beni özlediniz mi?” diyor.

    Spacey’nin videosundaki gizem henüz çözülemezken Netflix'ten herhangi bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top