Hesabım
    The Punisher: 2. Sezon 'Avengers Infinity War'dan Etkilendi mi?

    ‘The Punisher’ dizisinin sorumlu yapımcısı, merak edilen o soruyu yanıtladı

    Netflix’in geçtiğimiz yıla damgasını vuran dizisi The Punisher 2. sezon bölümleriyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin showrunner koltuğundaki Steven Lightfoot, ikinci sezona dair en çok merak edilen sorulardan birini yanıtladı.

    Lightfoot verdiği son röportajda, The Punisher’ın yeni sezonunun, "Avengers: Infinity War"dan etkilenmeyeceğini açıkladı. Filmde yaşananların dizi üzerinde hiçbir etkisinin olmadığını belirten Lightfoot, dizinin kendine ait bir dünya kurduğunu ve sadece burada var olduğunu belirtirken devamlılık noktasında herhangi bir Marvel filmine bağlı olmayacağını söyledi.

    “Oturuyorum ve küçük bir baloncuğun içinde senaryomu yazıyorum. Marvel’daki senaristler dümene geçme konusunda oldukça iyiler” diyen Lightfoot son noktayı şöyle koydu: “Gerçek şu ki, bu dizileri yapmamız bir yılı buluyor. Dolayısıyla ben diziyi yazmaya başladığımda Infinity War henüz bitmemişti ve bildiğimiz gibi Marvel bir kapalı kutu. Infinity War’da neler yaşandığını ben bile bilmiyordum. Herhangi birinin bu konuda konuşması da bir hayli zordu.”

    Marvel karakteri Frank Castle'ın maceralarını işleyen The Punisher'ın başlıca rollerini Jon BernthalBen BarnesAmber Rose Revah ve Jason R. Moore paylaşıyor. 

    The Punisher’ın 2. sezonu 18 Ocak’ta Netflix’te başlıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top