Hesabım
    HBO Dizisi ‘My Brilliant Friend’in 2. Sezonuna İlk Bakış

    ‘My Brilliant Friend’in 2. sezonundan ilk kare yayınlandı

    HBO, sevilen İtalyan dizisi “My Brilliant Friend”in 2. sezonundan ilk kareyi görücüye çıkardı. Yeni sezondan yayınlanan ilk görselde, anakarakterlere hayat veren başroller Margherita Mazzucco ve Gaia Girace boy gösteriyor. 

    "My Brilliant Friend"in ikinci sezonu, “My Brilliant Friend: The Story of a New Name” adıyla ekranlardaki yerini alacak. Elena Ferrante’nin çok satan "Neapolitan Novels" adlı roman serisinden uyarlanan dizi, Elena ve Lila adlı iki yakın arkadaşın yıllara yayılan hikayesini takip ediyor. İkinci sezon, serinin ikinci romanından uyarlanıyor. Sekiz sezondan oluşan yeni sezonun prömiyer tarihi henüz duyurulmadı.

    “My Brilliant Friend”in hikayesi, anakarakter Elena Greco’nun, hayatındaki en önemli figürlerden biri olan Raffaella Cerullo ile tanışmasını ve birlikte geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarını işliyor. 1950’li yıllarda Napoli’de yaşayan iki arkadaş, 60 yıllık zaman dilimine yayılan bir öykünün kahramanları haline geliyor.

    Ferrante’nin çok satan romanlarının ilki 2012’de okurla buluştu ve bu eseri sırasıyla “The Story of a New Name”, “Those Who Leave and Those Who Stay” ve “The Story of the Lost Child” takip etti. 40’dan fazla ülkede basılan seri toplamda 10 milyondan fazla kopya sattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top