Hesabım
    Zackary Momoh ve Lupita Nyong'o Aynı Dizide!

    Bu sene önemli performanslara imza atan ikili aynı dizide buluşuyor..

    Harriet ve Doctor Sleep filmleriyle bu sene önemli performanslar sergileyen Zackary MomohLupita Nyong'o ile birlikte Americanah'ın başrolünde yer alacak. 

    HBO Max, mini dizi Americanah'ta Lupita Nyong'o karşısında oynayacak başrolü buldu. Momoh, Chimamanda Ngozi Adichie'nin 2013 yılına ait çok satan romanına dayanan dramada Nyong'o ile birlikte oynayacak. 10 bölüm olarak plananlanan dizi, Nijerya doğumlu Ifemelu (Nyong'o) adlı karakterin hikayesini,  aşk, kırgınlıklar, mücadele ve kendini keşfetme deneyimleri üzerinden anlatacak.

    Momoh, gençken Ifemelu'ya aşık olan  sınıf arkadaşı olan Obinze'yi canlandıracak. Askeri olarak yönetilen bir ülkede yaşayan ikili, bir süre sonra Batı'ya gider. Ifemelu akademik başarıyı bulduğu Amerika'ya yönelirken, ilk defa siyah olmanın anlamıyla uğraşmak zorunda kalır. Sessiz, düşünceli Obinze ise ona katılmayı düşlemektedir ama 9/11 sonrası Amerika ona kapılarını kapatır ve Obinze, kendini Londra'da tehlikeli bir hayatın içinde bulur. 

    The Walking Dead'den tanıdığımız oyuncu ve yazar Danai Gurira romanı uyarlayacak ve showrunner görevini de üstlenecek. Gurira ve Nyong'o, Plan B Entertainment için Andrea Calderwood, Nancy Won, Didi Rea ve Danielle Del'le birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek. 

    HBO Max, Americanah'la birlikte 40 kadar yapımı yeni yılda gösterime sokacak ve yükseliş adımlarına başlamış olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top