Hesabım
    Çok Satan Roman "The Beach Lane" TV'ye Uyarlanıyor!

    HBO, kitabın haklarını satın aldı ve pilot bölüm için anlaşmayı yaptı..

    Yakında piyasaya sürülecek olan platform HBO Max, orijinal içerikler için kitap haklarını toplamaya devam ediyor. WarnerMedia'nın tüketiciye yönelik platformu, New York Times'ın çok satan yazarı Melissa de la Cruz'un “Beach Lane” adlı kitabına dayanan bir saatlik bir drama olan “The Beach” için bir senaryo geliştirme anlaşması yaptı. 3 kitaplık serinin ilk kitabı olan Beach Lane, TV'ye Beach olarak uyarlandıktan sonra diğer kitaplara devam edilip edilmeyeceği elbette reytingler sonucunda ortaya çıkacak. 

    Erin Cardillo ve Richard Keith, “Vampire Diaries” ortak yazarı Julie Plec ile yaratıcı ekibi oluşturuyorlar. Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo ise Jenna Dewan'la birlikte yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Kitap serisi, Hamptons'un lüks mekanlarında çalışan üç yerel gencin, seçkin plaj kulüpleri ve nefes kesici teknelerde, yaz mevsimi boyunca şehire gelen zengin insanlarla bir araya geliş sürecini anlatıyor.

    Mayıs ayında yayın hayatına başlayacak olan HBO Max, Netflix ve Disney+ gibi platformlara rakip olacak. HBO'nun dizi serüvenindeki kaliteli işlere bakacak olursak da pastadan önemli bir dilim kapması mümkün. Elbette diğer platformların bir cevabı olacaktır ve bu rekabet sonucu kazanan izleyici olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top