Hesabım
    Ryan Murphy'nin, Ewan McGregor'lu Draması "Halston"a İlk Bakış

    Ünlü modacı Roy Halston Frowick'in hayatı Netflix için geliyor.

    Önemli projelere imza atan Ryan Murphy (American Horror Story, Amerikan Crime Story, Feud), 1970'lerde öne çıkan ünlü moda tasarımcısı hakkındaki mini dizisi Halston'un ilk görüntüleri paylaştı. Murphy, setten görüntülerin olduğu bir videoyu bir Instagram gönderisiyle birlikte paylaştı.

    Paylaşılan görselde Ewan McGregor 'Love Is the Drug' şarkısı eşliğinde ve harika kıyafetler altında Halston olarak görülüyor ve teknik açıdan da görüntü gerçekten etkileyici duruyor. McGregor, Elsa Peretti rolünde Rebecca Davan, Liza Minnelli rolünde Krysta Rodriguez ve Joel Shumacher rolünde Rory Culkin'in yer aldığı iddialı kadroda Halston rolüyle yer alıyor.

    Murphy, paylaşıma eklediği küçük yazıda, “20 yıllık bir değişim ve dönüşün ardından, HALSTON'u anlatan sınırlı dizi, fantastik Ewan McGregor liderliğinde bugün üretime başladı. Yönetmenimiz ve liderimiz Dan Minahan ve Christine Vachon'un Killer Films'i ile gurur duyuyorum. Bu harika ve anlamlı şovu Alexis Martin Woodall ve Pamela Koffler ile birlikte üretmekten heyecan duyuyorum.” dedi.

    Murphy, gerçek hayat hikayelerini anlatma başarısı ile televizyondaki en güvenilir yapımcılardan biri haline geldi ve bu biyografik dizi için bir Amerikan moda ikonu hakkında etkileyici bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Gösteriyi görmek için yıl sonuna kadar beklememiz gerekecek ama buna değecek bir yapımın ortaya çıkacağından şüphemiz yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top