Hesabım
    Fox Animasyonu "Duncanville" İkinci Sezon Onayı Aldı

    Duncanville, yayın hayatına devam ediyor..

    Animasyon komedisi “Duncanville”, Fox'tan ikinci sezon onayını aldı. Dizi, Amy Poehler tarafından Julie ve Mike Scully ile birlikte yaratıldı, Poehler de ana karakteri Duncan ve annesi Annie'yi seslendirdi. Seslendirmede ayrıca Ty Burrell, Riki Lindhome, Betsy SodaroYassir Lester ve Zach Cherry gibi isimler yer alıyor.

    Rashida JonesWiz Khalifa ve Joy Osmanski gibi ünlü isimler ilk sezonda konuk olarak yer aldılar ve seslendirme yaptılar. Fox Entertainment'ın eğlence başkanı Michael Thorn; “Duncanvile, pazar animasyon bloğumuza bir başka harikalık kattı. Amy, Mike ve Julie, 20th Century Fox ve Universal Television'daki ekipler gibi harika ortaklar. Teşekkürlerimiz ayrıca Ty, Riki, Betsy, Yassir, Zach, Joy, Rashida ve Wiz dahil olmak üzere tüm seslendirme kadrosuna. Duncan ve Harris ailesinin yeni maceralarının yepyeni bir sezonu için çok heyecanlıyız.” dedi.

    Dizide, Duncan ufukta yetişkinliği hayal ediyor: Para, özgürlük, arabalar, kızlar... Ama gerçek şu: Her zaman parasız olmak, annenin bir av tüfeğiyle oturması ve kız kardeşine bakmak. Olağandışı değil ama asla şaşırtıcı olmayan vahşi bir hayal gücü var. Duncanville, kendi kategorisi için sezon başına 2,3 milyon izleyiciye ulaştı ve yeni sezonda bunun artması bekleniyor. Poehler ve Scully'ler, yönetici Dave Becky'le birlikte prodüksiyon yapıyorlar. Bento Box Entertainment animasyonu sağlıyor.

    Variety'nin haberine göre, Fox, Jeff Davis'le bir animasyon dizisi daha hazırlıyor. “Duncanville” ve “The Simpsons” gibi favori yapımlar dışında “Family Guy”, “Bob’s Burgers” ve Fox'te kısa süre önce başlayan "Bless the Harts" gibi animasyon diziler yayın hayatını sürdürüyor. Animasyonlu komedi “The Great North” da bu yıl çıkacak. Fox ise 2020-2021 sezonu için “Housebroken” adlı diziyi sipariş etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top