Hesabım
    Netflix'ten Yeni Animasyon Serisi: ‘The Cuphead Show’

    Yeni animasyondan ilk görsel yayınlandı..

    Netflix, çok satan ve bir dönemin önemli video oyunları arasında gösterilen Cuphead'e dayanan animasyon serisi Cuphead Show'dan ilk görseli yayınladı. Diziden yayınlanan birkaç klip, animasyonun oyuna yakışır kalitede olduğunu gösteriyor. 1930'ların karikatür estetiğiyle birlikte oyunun ruhunu ve enerjisini yakalamaya çalışan animasyon seri, yakın zamanda Netflix'te yayında olacak.

    Orijinal Cuphead video oyunu, kısmen, son derece popüler ve etkili Betty Boop çizgi filmlerini yaratan Fleischer Brothers'ın klasik animasyonuna dayanıyordu. TV versiyonunda, Cuphead Show'u elle çizilen klasik cel animasyonla yapamasalar bile, bir dizi öğe elle çizilmiş olacak ve kliplerden de görebileceğiniz gibi, animasyon gerçekten klasikleşen eski karikatürler gibi görünüp, nostalji hissi verecek. 

    Baş yapımcı Dave Wasson, yeni Mickey Mouse çizgi filmlerinin arkasındaki önemli yaratıcı güçlerden biriydi ve harika Disney Channel serisi Star vs The Forces of Evil'in geliştirilmesine de katkı vermişti. Modern animasyondan uzak bir çalışma şekli bulunuyor ve Cuphead'i ikna edici yaşama getirmek için tam olarak doğru yeteneklere sahip. Ve gerçekten, animasyon serisi, görsel anlamda amacına ulaşmış gibi görünüyor.

    Cuphead olarak Tru Valentino ve Mugman olarak Frank Todaro seslendirme yapıyor ve Inkwell Isles'in garip ve harika dünyasında dolaşan iki kardeşe hayat veriyorlar. İlk bakışta vurgulanan şey, gerçekten göz kamaştırıcı tasarım çalışmalarını ve yemyeşil, nostalji hissi veren animasyonu sergilemek. Şov için henüz yayınlanma tarihi yok ancak, sosyal medya hesaplarından paylaşılan klipleri gördükten sonra heyecanlanmak için yeterli sebebiniz olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top