Hesabım
    Komedi Dizisi "Ramy", Üçüncü Sezon Onayını Aldı

    Hulu, sevilen dizi için devam kararı aldı

    Beğeni toplayan komedi dizisi “Ramy”, üçüncü sezon onayını aldı. İlk iki sezonda olduğu gibi üçüncü sezon da 10 bölümden oluşacak. Haberler, 29 Mayıs'ta Hulu'da prömiyer yapan ikinci sezon finalinden yaklaşık 1 ay sonra gelmiş oldu. Ramy Youssef tarafından yaratılan ve başrolünde de yer aldığı dizi, politik olarak bölünmüş New Jersey semtinde manevi bir yolculuğa çıkan birinci nesil Mısırlı Amerikalı Ramy Hassan'ı (Youssef) takip ediyor.

    İkinci sezonda Ramy, yeni bir Müslüman cemaati bularak ve inancına daha derin bir bağlılık kazandırarak, manevi yolculuğunu daha fazla genişletiyordu. Youssef ile birlikte Hiam Abbass, Amr Waked, Laith Nakli, May Calamawy, Dave MerhejeMohammed Amer ve Steve Way rol aldı. İkinci sezonun en önemli oyuncusu ise, konuk olarak yer alan 2 Oscar sahibi Mahershala Ali oldu.

    Ari Katcher ve Ryan Welch, diziyi Youssef'la birlikte kurdu, üçü de yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. Diğer yönetici yapımcılar A24’ten Ravi Nandan, Jerrod Carmichael ve Chris Storer oldu. A24, diziyi Hulu için üretiyor. "Ramy", eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı ve ilk iki sezon Rotten Tomatoes üzerinde %96'lık bir derece yakaladı. Ayrıca, Youssef, ilk sezondaki çalışmaları nedeniyle bir komedi dizisindeki en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre Ödülü kazandı.

    Dizi, Peabody Ödülü kazanan yapımlardan biri oldu ve HBO’nun “Watchmen”, Netflix'in “Stranger Things” ve Amazon’un “Fleabag” şovlarıyla birlikte bu unvana sahip oldu. Variety’nin Actors on Actors dizisinin bir parçası olarak bir röportaj veren Youssef, Tessa Thompson'la televizyonda temsilin önemi hakkında konuştu ve üçüncü sezon müjdesini verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top