Hesabım
    HBO, Sevilen Polonya Filmi "The Hater"ı TV'ye Uyarlıyor!

    HBO, dizi hakları için anlaşmayı imzaladı

    HBO, Jan Komasa'nın yönettiği ve geçen yılın En İyi Uluslararası Film dalında Oscar adayı Corpus Christi'nin arkasındaki ekipte yer alan Mateusz Pacewicz'in yazdığı ünlü Polonya filmi The Hater'den bir drama dizisi geliştirmek için anlaşma imzaladı. Film, Tribeca’nın 2020 Online Festival Programında Uluslararası Anlatı Yarışması'nda En İyi Film ödülünü kazandı.

    Netflix, filmin dünya çapında yayın haklarını satın aldı ve 29 Temmuz'da prömiyerini yaptı. Parasite ve The Talented Mr. Ripley gibi filmleri anımsatan The Hater, sınıf, siyaset, sosyal medya, dezenformasyon, kimlik ve ne pahasına olursa olsun mutluluk arayışıyla ilgilenen ve oldukça beğeni toplayan bir gerilim filmi. Dizinin uyarlamasının arkasında Farah Films’den Dan Farah ve Vertigo’dan Roy Lee olacak. Komasa ve Pacewicz, filmin yapımcıları Wojciech Kabarowski ve Naima Film'den Jerzy Kapuściński'yle birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Andrew Farah, aynı zamanda yardımcı yapımcı olarak da görev yapacak.

    Farah ve Lee, başka bir proje için yönetmenlik örneği olarak filmi şirkete gönderdiler, yapımcılar ise filmi bir diziye dönüştürmek istediklerini söyledi. Orijinal film ekibini dizi vizyonuna dahil ettikten sonra Farah, projeyi satın aldı ve HBO'da bir dizi anlaşması yapıldı. Farah, The Hater'ı "hem büyüleyici bir gerilim filmi, hem de evrensel bir sosyal yorumda bulunan, kışkırtıcı bir hikaye" olarak nitelendirdi. Farah, kısa süre önce Sony Pictures Television'la Who’s The Boss devamını ve Eli Craig'in yönetmenliğindeki Netflix yapımı The Hills Have Eyes For You adlı korku romantizmini geliştirdi. En son Ernest Cline romanı Ready Player One'ın Steven Spielberg'in yönettiği uyarlamasının arkasındaydı.

    Lee'nin çalışmaları arasında ise Andy Muscietti'nin yönettiği Stephen King uyarlaması "It", Martin Scorsese'nin yönettiği The Departed ve The Lego Movie devam filmi yer alıyor. Dizinin çalışmalarına önümüzdeki yıl başlanması ve HBO Max'te gösterilmesi bekleniyor. Uyarlanacak gerilim filmi The Hater'ı ise şu an Netflix Türkiye üzerinden izleyebilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top