Hesabım
    Jennifer Tilly ve Devon Sawa, ‘Chucky’ Dizisinin Kadrosunda!

    Diziye, dört yeni oyuncunun dahil olduğu açıklandı

    İkonik korku figürü, ürpertici kızıl saçlı "Chucky"nin sarışın gelini Jennifer Tilly, "Child’s Play" film serisinin ana karakterine dayanan Syfy ve USA Network serisindeki rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Tilly'ye oyuncu kadrosunda Zackary Arthur, Teo Briones, Alvia Alyn, Björgvin Arnarson ve tekrarlayan bir konuk yıldızı oynaması planlanan Devon Sawa eşlik ediyor.

    Kaynaklara göre, dizi aslında bir yeniden başlatma olarak değil, 1988'deki orijinal filmin ve tamamı üretken korku senaristi Don Mancini tarafından kaleme alınmış altı filmin bir devamı olarak tasarlandı. Dizi, "Child's Play" destanının son üç filmini yöneten Don Mancini'den geliyor. Mancini, ilk bölümün yönetmenliğinin yanı sıra şov sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak da görev yapacak. "Chucky" başlıklı televizyon uyarlaması, pastoral bir Amerikan kasabasında bir banliyöde bahçe satışında eski bir Chucky bebeğinin ortaya çıkmasının ardından yaşanan olaylara odaklanıyor. Bir dizi korkunç cinayet, kasabayı kaosa sürüklüyor. Bu arada, Chucky’nin geçmişinden düşmanların ve müttefiklerin gelişi, cinayetlerin ardındaki gerçeği ve bir şekilde bu kötü şöhretli canavar haline gelen, görünüşte sıradan bir çocuk olarak iblis bebeğin anlatılmamış kökenlerini açığa çıkarıyor.

    Tilly, Chucky'nin gelini ve ikizleri Glen ve Glenda'nın annesi Tiffany rolünü yeniden canlandıracak. Arthur, Chucky için kolay bir hedef ve yalnız bir kişi olan Jake Webber olarak belirlendi. Briones, Jake'in Amerikalı kuzeni Junior Webber, Arnarson, gerçek suç bağımlısı Devon Lopez ve Lind, Junior’ın kız arkadaşı Lexy Taylor olarak belirlendi. Sawa’nın rolüyle ilgili ayrıntılar gizli tutulmaktadır.

    İlk "Child’s Play" filminin yapımcılığını üstlenen David KirschnerNick Antosca ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek ve Antosca, Eat the Cat adı altında yapımcılığı üstlenecek. Harley Peyton ayrıca yönetici yapımcılığı üstlenecek. Universal Content Productions (UCP), stüdyo olarak hizmet verecek. Antosca şu anda UCP'de genel bir anlaşma altında. Syfy, ilk olarak 2019'da filmlerin televizyon haklarını satın aldıklarını açıkladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top