Hesabım
    HBO Max'ten, 1970'lerde Geçen Erotik Dergi Komedisi Geliyor

    Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu..

    AP/Chelsea Lauren/Variety

    HBO Max, yarım saatlik komedi “Minx”e tam sezonluk sipariş verdi. Yayıncı, diziye 10 bölümlük bir sipariş verdi. Minx, 1970'lerin Los Angeles'ında, kadınlar için ilk erotik dergiyi yaratmak için düşük kiralı bir yayıncıyla (Jake Johnson) güçlerini birleştiren azimli bir genç feministin (Ophelia Lovibond) etrafında dönecek ve yaşananlar anlatılacak.

    Dizide, Lovibond ve Johnson'a ek olarak, Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon ParhamMichael Angarano ve Oscar Montoya da rol alıyor. İlk olarak geçen yıl HBO Max'te pilot bölüm siparişi verildi ve şimdi, sezonluk bir planlama onayı geldi. Ellen Rapoport diziyi yarattı, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak da görev yapacak. Paul Feig ve Dan Magnante, Feigco Entertainment aracılığıyla yürütücü yapımcı olacak.

    Rachel Lee pilot bölümün yönetmenliğini ve baş yapımcılığı üstlendi. Lionsgate Television, diziye stüdyo olarak hizmet verecek. Lionsgate ayrıca, HBO Max dizileri “Julia” ve “Santa Inc”le ikinci sezon için yenilenen “Love Life”ın yapımcılığını üstleniyor. Dizi onayıyla ilgili haberler, HBO Max'in Isabella Gomez'in oynadığı klasik sitcom "Head of the Class"ın yeniden çevriminisipariş etmesinden bir hafta sonra geldi.

    Rapoport, "Bu hikayedeki potansiyeli görmek için Feigco, Lionsgate ve HBO Max'e minnettarım. 70'lerin porno dergileriyle ofislerine ilk kez geldim ve komikti. Gülünç derecede yetenekli oyuncu kadromuzla Minx'i yapmak bir hayalin gerçeğe dönüşmesiydi ve bunu tekrar yapacağım için çok heyecanlıyım." dedi. HBO Max orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey ise, "Eğlenceli, feminist ve tamamen benzersiz olan bu dizi için çok heyecanlıyız ve Ellen, Rachel, Feigco ve Lionsgate'den daha iyi bir oyuncu kadrosu ve ortak bulamazdık." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top