Hesabım
    BluTV'den Çocuklara "23 Nisan" Hediyesi!

    BluTV, bayram kutlaması için çocuklara sürpriz hediye hazırladı

    Türkiye’nin önemli online video platformlarından biri olan BluTV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onlara güzel bir sürpriz hazırladı. Bayram kutlaması için çocuklara bir hediye vermek isteyen BluTV, 20 çocuk içeriğini üç günlüğüne (23-24-25 Nisan) ücretsiz erişime açıyor. 

    BluTV, yakın zamanda sokağa çıkma yasağında ücretsiz yayın yaparak bir sürprize imza atmıştı, şimdi ise çocuklar için başka bir sürprize imza atıyor ve 23 Nisan için özel bir etkinlik düzenliyor. 23-24-25 Nisan boyunca BluTV arşivindeki 20 çocuk içeriği, platformun konuk sayfasından ücretsiz olarak izlenebilecek.

    Sevilen dijital platform, çocuklara bayram hediyesi olarak ‘Terra Willy’, ‘The Little Prince’, ‘Heidi’, ‘Norm of the North’, ‘The Big Trip’, ‘Here Comes the Grump’, ‘Rabbit School’, ‘Astro Gardener’, ‘Super Bear’, ‘A Stork’s Journey’, ‘The Nut Job’, ‘Dipdip: Bir Okyanus Macerası’, ‘Top Cat’, ‘The Snow Queen 2’, ‘The Snow Queen 3’, ‘Yona Yona Penguin’, ‘Khumba’, ‘Elliot’, ‘Mission Katmandu’ ve ‘Little Wizard’dan oluşan dopdolu bir seçki sunuyor.

    Platformun miniklere hediye ettiği ücretsiz erişim ile çocuklar 3 gün boyunca birbirinden eğlenceli hikayelerin içine dalıp, büyülü diyarlara doğru yolculuk edecekler. Heyecanlı serüvenlerle dolu 20 çocuk içeriği 23-24-25 Nisan’da ücretsiz şekilde BluTV’den izlenebilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top