Hesabım
    Prestij Meselesi'nden İlk Tanıtım Geldi!

    Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmi "Prestij Meselesi"nden ilk tanıtım yayınlandı.

    Efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun, 1990'lı yılların başlarında fenomen olan Prestij Müzik şirketini kurduğu dönemi anlatacak olan "Prestij Meselesi" filminden ilk tanıtım yayınlandı.

    Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılan ve yönetilen filmin ilk tanıtım videosunda, filmde Özcan Deniz’i oynayan Onur Gözeten, Haluk Levent’i canlandıran Ali Erkin, Mahsun Kırmızıgül’e hayat veren oğlu Mahmut Kırmızıgül ve Hilmi Topaloğlu’nu canlandıran Engin Hepileri yer alıyor.

    Umudun hikayesi olan Prestij Meselesi, efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun keşfettiği üç ismin şöhret basamaklarını tırmanışını anlatırken, bir döneme de ayna tutmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Şebnem Bozoklu, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya ve Erdal Özyağcılar rol alıyor.

    Oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle büyük ses getirmeye hazırlanan "Prestij Meselesi"nin çekimleri devam ediyor. Önümüzdeki yılın en iddialı yerli filmlerinden biri olan "Prestij Meselesi" sinemaseverlerle 3 Şubat 2023'te buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top