Hesabım
    "Beterböcek 2"den Yeni Detaylar

    Görüntü yönetmeni Haris Zambarloukos "Beetlejuice" devam filminden yeni detaylar paylaştı...

    .

    "Beterböcek 2"nin vizyona girmesine bir yıl var. Diğer pek çok filmde olduğu gibi, bu noktada hayranların hikaye detaylarıyla ilgili bazı ayrıntıları bilmesi beklenebilir ancak Tim Burton, devam filminin konu detaylarını özenle gizli tutmaya devam ediyor. Dolayısıyla önümüze çıkan her bilgi parçası, filmin konusuna dair ipuçları taşıdığından oldukça önemli.

    Filmle ilgili yeni açıklamalar, görüntü yönetmeni Haris Zambarloukos tarafından paylaşıldı. Görüntü yönetmeni filmi "bir rüya projesi" olarak nitelendirdi ve Burton'la çalışırken en iyi zamanlarını geçirdiğini çünkü yapımcının film üzerinde eski moda şekilde çalışmaya özen gösterdiğini söyledi.

    Burton'ın bu filmi 1988 tarihli orijinal filmdeki gibi pratik efektler, birçok özel makyaj efekti ve kamera hileleri kullanarak, dijital efektlerden olabildiğince kaçınarak çektiği daha önce, Beetlejuice rolüne geri dönen Michael Keaton tarafından da övgüyle açıklanmıştı.

    Michael Keaton "Beetlejuice 2" Hakkında Konuştu: Her Şey İlk Filmdeki Gibi

    Zambarloukos, The Wrap ile gerçekleştirdiği röportajda, devam filminin genel temasından ve zaman çizelgesinden de bahsetti:

    "'Beetlejuice [2]' özünde bir aile hakkında bir hikaye. Ve şimdi aradan 30 yıl geçti, peki mümkün olan en çılgın dünyada geçen bunca zaman boyunca bir aileyi bir arada tutmanın incelikleri ve insanlık durumu nedir? İşte bu yüzden böyle projeleri seçiyorum, insani bağ benim için her zaman ön plandadır.

    Bu ailenin Winona Ryder'ın karakteri Lydia Deetz'e ait olduğunu varsaymak yanlış olmaz. Ryder orijinal filmdeki rolünü yeniden canlandırıyor ve bazı set fotoğrafları onun hala gotik görünümünü koruduğunu doğruladı. Catherine O'Hara da Lydia'nın annesi Delia Deetz olarak geri dönüş yapıyor, bu da Zambarloukos'un bahsettiği aile fikrini güçlendiriyor.

    Son olarak "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega, Lydia'nın kızı olarak ilk kez sahneye çıkıyor. Böylece, Beetlejuice'in karmakarışık yeraltı dünyasında ailelerini bir arada tutmaya çalışan üç nesil kadın göreceğiz.

    Oyuncular grevi nedeniyle ara verilen setten gelen görsellerde Jenna Ortega'nın gelinlik giydiğini görmüştük. Ayrıca Beterböcek'in de aşkı bulduğunu ve Monica Bellucci'nin onun eşi olarak devam filmine dahil olduğunu da biliyoruz. Yine de tüm bu karakter ve hikayelerin nasıl kesiştiğini görmek için önümüzde bir yıl var.

    "Beterböcek 2" 6 Eylül 2024'te sinemalarda!

    "Beterböcek 2"den Jenna Ortega ve Winona Ryder'a İlk Bakış!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top