Hesabım
    Denis Villeneuve'den Yeni Bir Bilim Kurgu Filmi Geliyor!

    Filmi "Dune" ve "Killers of the Flower Moon" gibi filmlere imza atan Eric Roth kaleme alacak.

    .

    Kariyerinde "Forrest Gump", "Munich", "The Curious Case of Benjamin Button" gibi unutulmaz filmler olan, son olarak Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filminin senaryosuna imza atan senarist Eric Roth, Denis Villeneuve imzalı "Dune" filmlerini de kaleme aldı.

    Roth, katıldığı A Script apart adlı podcast programında Villeneuve için gizli bir senaryo daha yazdığını açıkladı. Senaryonun ne hakkında olduğu sorulduğunda Roth bunun "uzay ve zaman" hakkında olduğunu söylemekle yetindi.

    Mart ayında vizyona girecek olan "Dune: Part Two"nun tanıtım turlarında yönetmen Villeneuve, film hakkında daha fazla ayrıntıyı paylaşabilir ama şimdiden bu filmin Villeneuve'nin uzun zamandır hayata geçirmek istediği Arthur C. Clarke uyarlaması "Rendezvous with Rama" (Rama'yla Buluşma) olduğu hakkında iddialar konuşuluyor.

    2130'lu yıllarda geçen hikaye, bilinmeyen bir zeka tarafından Güneş Sistemimizde başıboş bırakılan, gizemli kökenlere sahip otuz mil uzunluğundaki bir uzay gemisinin araştırılmasını konu alıyor. Gizemlerini açığa çıkarmak ve insanlığın yabancı bir türle ilk temasını sağlamak amacıyla geminin yolunu kesen bir grup insan kaşifi takip ediyoruz.

    Dune serisinin yanı sıra beğenilen bilim kurgu filmi "Arrival"a ve "Blade Runner 2049"a da imza atan Villeneuve'nin yeni bilim kurgu projesi şimdiden heyecan uyandırsa da yönetmenin sıradaki filminin Kleopatra'ya odaklanan bir politik gerilim olması bekleniyor.

    Denis Villeneuve’ün Sıradaki Filmi Zendaya'lı "Cleopatra" Olabilir

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top