Hesabım
    Labirent için Motor!

    Yönetmen ve senarist Tolga Örnek son projesi Labirent’in çekimlerine başladı…

    2011’in en çok seyirci çeken yerli filmlerinden biri olan Kaybedenler Kulübü'nün yönetmeni Tolga Örnek, yeni filmi Labirent'in çekimlerine geçtiğimiz günlerde Mardin’de başladı. Başrollerde Timuçin Esen ve Meltem Cumbul'u göreceğimiz Türk-Alman ortak yapımı film, casusluk, polisiye ve aksiyon türlerinin bir karması olacak.

    Bu sefer senaryosu da yönetmen Örnek’e ait olan filmin çekimleri Mardin dışında İstanbul ve Almanya’da gerçekleştirilecek. Filmin konusu, güncelliğini maalesef hiç kaybetmeyen terörizme ve istihbarat kurumlarına eğilirken, Orta Doğu ve Batı dünyası arasında bir geçiş köprüsü olan bu coğrafyanın, bıçak sırtı konulara bakış açısı da masaya yatırılıyor...

    Hem konusu ve anlatım tarzıyla, hem de Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu’ndan aldığı desteklerle 2012’nin iddialı yapımlarından biri olması beklenen Labirent, oyuncular Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’i Gönül Yarası filminden 7 yıl sonra buluşturan ilk proje olmasıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm, Umut Kurt, Melike GünerOzan Bilen, Erdal Küçükkömürcü gibi son dönemin öne çıkan oyuncuları da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top