Hesabım
    Temel Zirveye Demir Attı!

    Sümela'nın Şifresi Temel 5. haftasında BOXoffice'in açık ara lideri...

    Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un yazdığı, yönetmenliğini ise Adem Kılıç'ın üstlendiği, bol güldürülü Karadeniz komedisi Sümela'nın Şifresi Temel geride bıraktığımız senenin sonunda, 16 Aralık cuma günü vizyona merhaba demişti. Türkiye çapında beş haftadır 170'in üzerinde sinema salonunda seyircilerle buluşan yapım, ilk günden itibaren haftanın en çok izlenen film ünvanını da kimseye kaptırmadan yoluna devam ediyor.

    Bu hafta başında açıklanan son gişe verilerine göre 6-8 Ocak haftasonunda 131.774 kişiyi, toplamda ise 1.092.081 seyirciyi sinema salonuna çeken film, popülaritesini de her geçen gün perçinliyor. Başrollerini Alper KulAslıhan Güner ve Ruhi Sarı,'nın paylaştığı film vizyona girdiği ilk hafta 131 kopya ile çıkmış, seyircilerden gelen yoğun istek üzerine salon sahipleri yapım firmasından ek kopya talebinde bulunmuştu.

    Karadeniz'de yaşayan, saf ve hayalperest Temel'in sevdalandığı zengin kızı Zuhal'e ulaşmak için kalkıştığı macera dolu define yolculuğunu Karadenizlilere has bir mizah anlayışı ile beyazperdeye taşıyan filmin kadrosunda genç oyunculara Salih KalyonTarık ÜnlüoğluAltan Erkekli,

    Zafer ErginNecip MemiliAli Düşenkalkar ve İsmail Hakkı gibi önemli isimler de eşlik ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top