Hesabım
    Tolga Örnek, Yeni Filmi "Senin Hikayen" ile Geri Geliyor!

    En son Labirent filmine imza atan yönetmen bu sefer aile ilişkilerine odaklanan bir film ile sinemaya geliyor. Filmden ilk görseller de paylaşıldı...

    En son 2011  yılında çektiği politik aksiyon Labirent filmi ile sinema seyircisiyle buluşan Tolga Örnek, bu sefer dram ve komedinin iç içe geçtiği Senin Hikayen adlı yapım ile aralık ayında vizyona girmeye hazırlanıyor. Başrolde yine Timuçin Esen ile çalışan yönetmen bu sefer aile kavramını masaya yatırdığı sıcak bir hikayeyi ele alıyor. Kadrosunda ayrıca  Selma ErgeçNevra SerezliSait Genayİdil Fırat ve Levent Can gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran filmin yapımcılığını ise TAFF Pictures üstleniyor.

    Hititler ve Gelibolu gibi iki önemli belgesele imza attıktan sonra yarı biyografik Devrim Arabaları ve Kaybedenler Kulübü filmlerini çeken Tolga Örnek senaristliğini de üstlendiği son filminde daha da duygu odaklı, gerçekçi ve bugüne ait bir öyküyü ele alıyor.

    30’lu yaşlarını süren ve 7 yıldır evli olan bir çiftin çocuk sahibi olmaya karar vermeleri ile başlayan heyecanlı bir süreci merkezine alan film, aile büyüklerinin hikayeye dahil olmalarıyla daha farklı boyutlar kazanıyor. "Bir bebek bütün hayatları nasıl değiştirir?" sorusundan yola çıkan film, 27 Aralık'ta vizyona girecek.

    Filmden yayınlanan ilk kareleri aşağıda görebilirsiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top