Hesabım
    Senin Hikayen Filmini Müzikler Anlatıyor

    Tolga Örnek'in yeni filmi Senin Hikayen, film müzikleriyle de büyük övgü topladı. Kullanılan şarkılar arasında ise çok önemli örnekler var.

    Senaristliğini ve yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı, başrollerinde Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay'ın bulunduğu Senin Hikayen'in vizyon macerası devam ediyor. Filmin kendisi kadar ilgi çeken bir başka konu da yapımın müzikleri olmuş. Kaybedenler Kulübü filminin efsaneleşmiş müzik ve şarkılarını seçen Tolga Örnek ile Cavit Ergün ikilisi bu sefer de Senin Hikayen için kolları sıvamış.

    Filmde dikkatlerden kaçmayan şarkılar arasında Timuçin Esen'in sözü ve müziği kendisine ait bir şarkısı da bulunuyor. Öte yandan Cem Adrian'ın "Ben Seni Çok Sevdim" ve "Hani Bazen" şarkıları da dikkatlerden kaçmıyor.  Ben Seni Çok Sevdim şarkısına Örnek tarafından çekilen klip ise sosyal medyada büyük beğeni toplamış.

    Filmin diğer dikkat çeken müzik ve şarkıları arasında Leonard Cohen'in "Dance Me To The End Of Love" ve Dean Martin'in seslendirdiği "Sway" gibi unutulmaz örnekler bulunuyor.  Senin Hikayen'in orijinal film müzikleri ise Örnek'in Kaybedenler Kulübü filminde de birlikte çalıştığı Cavit Ergün imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top