Hesabım
    Eyyvah Eyvah 3 Filminin Video Klibi "Dol Karabakır" Burada!

    Eyyvah Eyvah serisinin üçüncü ve şimdilik son filminden, kamera arkası görüntüleri eşliğinde eğlenceli bir müzik video klibi geldi.

    Yönetmenliğini serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Hakan Algül'ün yaptığı Eyyvah Eyvah 3 filmi oldukça eğlenceli bir video klibe kavuştu. Kamera arkası görüntülerinin yanısıra filmden de sahneler içeren müzik klibin adı ise "Dol Karabakır". Başrol oyuncularından Ata Demirer'in seslendirdiği şarkı filmde de karşımıza çıkacak. Demirer'e eşlik edecek isimler arasında ise ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor.

    Usta kadrosuyla dikkat çeken Eyyvah Eyvah 3 filminin konusu ise şu şekilde; Hüseyin Badem en nihayetinde kayıp olan babasını bulur, hemen ardından da hayatının aşkı olarak gördüğü Müjgan ile dünya evine girer. Bir süre sonra eşinden müjdeli haberi alan Badem baba olacağını öğrenir. Bu arada kahramanımızın eski dostu ve yol arkadaşı olan Firuzan ise şöhret basamaklarını hızla çıkmaktadır. İki karakter bir kez daha bir araya gelir ve eğlence dolu üçüncü Eyyvah Eyvah serüveni başlar.

    Eyyvah Eyvah 3 filmi, 31 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top