Hesabım
    Sinema Salonlarında Büyük Tufan!

    Geçtiğimiz haftasonunda gişenin en güçlü ismi Nuh: Büyük Tufan oldu!

    04 - 06 Nisan tarihleri arasında Türkiye genelinde gösterimi yapılan filmlerden en çok ilgi gören 10 film belli oldu. Listenin başında sansasyonel film Nuh: Büyük Tufan (Noah) bulunuyor. Yapım ilk haftasonunda 243 bin 825 kişi tarafından izlenmiş. Toplam izleyici sayısı ise 284 bin 995 olmuş. Listenin ikinci sırasında Müfit Can Saçıntı'nın beyazperdedeki ilk yönetmenlik denemesi Mandıra Filozofu yer alıyor.

    Üçüncülüğü gişe canavarı Recep İvedik 4 filmi ele geçirirken, dördüncü sırada animasyon filmi Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic), beşinci sırada ise bir başka gişe canavarı Düğün Dernek filmi bulunuyor.

    Altıncı sırada yerli romantik dram filmi Sadece Sen bulunuyor. Yedinciliği 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi (300: Rise of an Empire)İmparatorluğun Yükselişi filmi, sekizinciliği ise Liam Neeson'lı başarılı aksiyon Non-Stop bulunuyor. Dokuzuncu sırada son yılların en başarılı ve şaşırtıcı aksiyon filmi Baskın 2 (The Raid 2: Berandal), onuncu sırada ise rekorlar kıran animasyon filmi Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk (Mr. Peabody & Sherman) yer alıyor.

    Daha detaylı gişe verileri için Box Office sayfamıza göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top