Hesabım
    Malatya Film Festivali'nde 12 Kasım Programı!

    Her yıl heyecanla beklenen festivalin son gününe gelindi!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı 6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin son gününe gelindi.

    Saat 11.00'de Malatya Park AVM içerisinde Avşar Sinemalarında start verecek olan film seçkisinde Türkçe dilindeki Babam ve Fırtına Bulutlarının Altında olurken, seçkinin Malatya merkezde bulunan Yeşil Sinemaları salonlarında seyircileriyle buluşacak olan yapımları ise Lance Armstrong'un doping skandalını temel alan Son Efsane ve Türkiye'nin Yabancı Dilde Oscar Adayı Sivas filmi olacak. İnönü Üniversitesi Kütüphane ve Seminer Salonu'nda seyircilerle ücretsiz buluşacak olan film ise Artık Hayallerim Var olacak.

    Seçkinin 13:30'da başlayacak seanslarında ise Parabellum, Memleket, Yarım ve Kayıp Hatıralar filmleri seyirciyle buluşacak. İnönü Üniversitesi Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ücretsiz gösterim yapacak olan Anadolu Masalları da seyircilerin beğenisine sunulacak. Gösterimlerinin ardından Kayıp Hatıralar yapımı hariç bütün filmler için yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleși yapılacak.

    Festivalin 16:00 seansı Türkiye prömiyerini yapacak olan 2 filmi barındırıyor. Seçki dahilinde Avşar Sinemaları'nda gösterilecek olan Muhteșem Boccaccio ve Yeşil Sinemaları'nda gösterilecek olan İki El Silah Sesi ilk kez yerli seyircinin karşısına çıkarken, seçki dahilinde Bükreș’in Doğusu, Küçük Kız Kardeşim ve ücretsiz gösterilecek olan Ulusal Kısa Film Yarışması 1. Grup Gösterimi seyircilerle buluşacak.

    Festivalin 19:00'da başlayacak olan seasında ise Boks, Ixcanul, Fransa'nın Yabancı Dilde Oscar adayı gösterdiği Mustang ve Almanya'nın Yabancı Dilde Oscar adayı filmi Labyrinth of Lies festivalin ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

    Festivalin son gününün son seası olan 21:30'da ise Yabani KızKıș Uykusu, ilk defa yerli seyirciyle buluşacak olan Tanrı Savașanı Sever ve Çekmeceler filmleri seyircilerle buluşarak festivali kapatacak.

    Festival programına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top