Hesabım
    Sihirbazlar Çetesi 2'den Teaser Yayınlandı!

    Harry Potter'ın starı Daniel Radcliffe Sihirbazlar Çetesi 2 ile sihre geri dönüyor.

    Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve gişede büyük başarı kazanan Sihirbazlar Çetesi'nin devam filmi Sihirbazlar Çetesi 2'den ilk teaser geldi.

    Gizem-komedi türü yapım ilk filmden üç yıl sonra büyü dünyasının parlayan yıldızları Four Horsemen yeni bir düşman ile mücadele vermek için geri dönüyor. Filmin başrollerini Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve Dave Franco üstlenirken, serinin devam filminde Isla Fisher hamileliğinden dolayı yerini Lizzy Caplan'a bırakıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise usta oyuncu Morgan Freeman, Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor. Daniel Radcliffe, ilk filmin kötü adamı olan Michael Caine'in sihirbazları adalete teslim etmeye kararlı olan oğlu Walter'ı canlandıracak.

    Yönetmen koltuğunda Sokak Dansı ve G.I. Joe: Misilleme gibi aksiyonu bol filmlere imzasını atmış olan Jon M. Chu'nun oturduğu filmin senaryosu  Ed Solomon ve Pete Chiarelli'nin kaleminden çıktı. Film 10 Haziran 2016 tarihinde gösterime girecek. Serinin üçüncü filmi için de çalışmalar başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top