Hesabım
    Diriliş'ten Yeni Özel Video!

    Leonardo DiCaprio'nun yeni filminden bol içerikli video geldi.

    Müzmin Oscar adayı Leonardo DiCaprio ve Efsane'deki performansıyla göz dolduran Tom Hardy'nin başrollerini üstlendiği Diriliş filminden yeni video geldi.

    Filmden sahneleri ve ekiple röportajları içeren videoda kamera arkası görüntüleri de mevcut. Paramparça Aşklar Köpekler21 GramBiutiful ve Birdman gibi kendine has sinema diline sahip olan filmlerin usta olarak adlandırabileceğimiz yönetmeni Alejandro González Iñárritu'nun imzasını taşıyan yapım Michael Punke'un aynı isimli romanından uyarlanırken filmin senaryosunu ise geçtiğimiz yıl Oscar’a Birdman filmiyle damgasını vuran Meksikalı yönetmen Iñárritu ve Mark L Smith üstleniyor. Fragmanında Leo'nun ayı ile mücadele ettiği sahne ile ilgili oldukça gündeme gelen film, kürkleri için hayvanlar avlayan bir kuruluş için çalışan Hugh Glass adındaki bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonra, kendi ekibi tarafından ölüme terk edilmesini ve iyileştikten sonra hem kendisini ortada bırakan ekibinden hem de hayvan kürkü için katliam yapanlardan intikam almasını işliyor.

    88. Akademi Ödülleri'nde Leonardo DiCaprio'ya Oscar kazandırma ihtimali olduğu düşünülen Diriliş 22 Ocak 2016'da Türkiye'de vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top