Hesabım
    Deadpool Colossus'la Tanışıyor!

    Gün be gün yeni haberleri gelen Deadpool mutant Colossus'la karşı karşıya geliyor.

    Son dönemde yılbaşında yayınlanacak olan fragmana doğru geri sayım yapan "12 Days of Deadpool" sayesinde filmden bir hayli içerik elimize geçti. Her gün yeni bir Deadpool haberine uyandığımız bu günlerde, bugünün haberi de Deadpool'un Colossus'la tanışması oldu.

    Marvel'ın çizgisi belirsiz kahramanı Deadpool'a filmde eşlik edecek isimlerden biri de X-Men evreninden tanıdığımız mutant Colossus olacak. 20th Century Fox aracılığıyla, çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan filmde mutant Colossus'u Sırp oyuncu Stefan Kapicic seslendirirken, karakteri canlandıran isim ise figüran Andre Tricoteux canlandıracak.

    Ryan Reynolds'ın Deadpool'u canlandıracağı yapımın kadrosunda süper kahramanın en yakın arkadaşı  Weasel rolünde T.J. Miller, Angel Dust rolünde Gina Carano, Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand, Copycat rolünde Morena Baccarin ve Ajax rolünde Ed Skrein yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Tim Miller'ın oturduğu filmin senaryosunda da Zombieland'in senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'in imzası var. Deadpool 12 Şubat 2016'da yerli seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top