Hesabım
    İlk Önce “Aşk” Bitti!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde gösterilecek Gaspar Noé’nin aşkı tüm çıplaklığıyla anlattığı son filmi “Love 3D”nin biletleri birkaç saat içinde tükendi.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde gerçekleşecek ve 40 ülkeden 112 filmin gösterileceği 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 5 Şubat’ta satışa açılan biletleri hızla tükeniyor. 18 Şubat’ta başlayacak festivalin merakla beklenen filmlerinin başında gelen, Arjantinli auteur Gaspar Noé’nin yönettiği ve yılın en cesur sinema tecrübelerinden biri olarak gösterilen “Love 3D/Aşk 3D”nin biletleri birkaç saat içinde biterken; Merlyn Solakhan’ın 30 yıl sonra ilk kez Türkiye’de seyirci önüne çıkacak filmi Tekerleme ve Ceyda Torun’un İstanbul’un kedilerini anlattığı belgeseli Kedi”nin biletleri de ilk gün sonunda tükendi. Ayrıca Derya Alabora’yı evini korumak için her türlü caniliği yapmaya ant içmiş Naciye rolünde izleyeceğimiz, Lütfü Emre Çiçek’in korku filmi Naciye ve Nirvana’nın kurucusu, son 25 yılın en büyük rock yıldızlarından Kurt Cobain’in kişisel günlükleri ve ses kayıtlarından oluşan Cobain: Montage of Heck/Cobain: Kahrolası Montaj, bileti biten diğer filmler oldu.

    Charlie Kaufman ile Duke Johnson’ın birlikte çektiği animasyon Anomalisa, festivalin kapanış filmi de olan

    Demolition/Yeniden Başla, Luca Guadagnino ve Tilda Swinton’ı yeniden bir araya getiren A Bigger Splash/Sen Benimsin ve “Amelie’nin fantastik komedisi” olarak nitelendirilen Liza, the Foxy Fairy/Tilki Perisi Liza gibi merakla beklenen filmlerin biletleri de tükenmek üzere.

    Festival biletlerinin genel satışı ise bugünden itibaren biletix’te, biletix gişelerinde ve çağrı merkezlerinde başladı. Sinemaseverler 13 Şubat’tan itibaren de festivalin sinemaları olan Beyoğlu Fitaş, Cinemaximum Nişantaşı City’s, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Budak’ta açılacak festival gişelerinden biletlerini

    satın alabilecekler.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 3 Mart’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayarak 6 Mart’ta 15. yaş yolculuğunu tamamlayacak.

    Detaylar için: www.ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top