Hesabım
    Kingsman 2'den İlk Poster!

    Kingsman: Gizli Servis'in devam halkasından gelen ilk poster tanıdık bir yüze gönderme yapıyor.

    Başrollerini, Colin FirthTaron EgertonMichael Caine ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı Kingsman: Gizli Servis filminin devam halkası Kingsman: The Golden Circle'dan ilk poster geldi. Gelen poster ilk filmin sevilen karakterlerinden birinin dönüşünü müjdeliyor.

    Colin Firth'ün canlandırdığı Harry Hart karakteri yeni devam filminde geri dönüyor! Kick Ass'in yaratıcılarından Matthew Vaughn'un senaryosunu ve yönetmenliğini bir kez daha üstleneceği filmde karakteri geri döndürmenin bir yolunun bulunacağı açıklanmıştı. Yeni filmde Egerton'ın üstlendiği başrol ajan Eggsy Birleşmş Milletler'de olacak. lk filmde Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı kötü karakterin genç ajanımız tarafından filmden "nazikçe" çıkarılması sonucunda yeni bir kötü ihtiyacı doğdu. The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre devam halkasında filmin kötü karakteri olarak ödüllü oyuncu Julianne Moore'un ismi geçiyor. Halle Berry'nin de CIA'nın başı olacağı iddiaları mevcut.

    Gizli ve centilmen bir ajan topluluğunu temel alan filmin Taron Egerton'ın canlandırdığı ajan Galahad'ın yeni maceralarını anlatması bekleniyor. 20th Century Fox yapımı film 16 Haziran 2017'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top