Hesabım
    4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nde Bugün Öne Çıkanlar!

    4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali başladı.

    Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen, Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Uluslararası Boğaziçi Film Festivali bu yıl 4. yaşını kutluyor.

    Birbirinden başarılı filmleri seçkisinde toplayan festival 18 Kasım akşamına kadar İstanbullu sinema ve sanatseverleri bekliyor. Yoğun film gösterim programının yanı sıra panel, söyleşi ve atölye çalışmaları gibi yan etkiniklerle zenginleştirilen festival Atlas Sineması, Feriye Sineması, Beyoğlu Sineması ve Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde seyircileriyle buluşuyor.

    İşte bugünün programından dikkat çekenler; 

    Polonyalı sinema yönetmeni Krzysztof Kieślowski'nin Üç Renk üçlemesi farklı sinemalarda seyircilerle buluşuyor. Mavi, saat 12.00'de Atlas'ta sinemaseverlerle buluşurken, Beyaz ise saat 15.30'da Beyoğlu Sineması'nda gösterilecek. Kırmızı ise 18.00'de Feriye Sineması'nda sinemaseverlerle buluşacak.

    18.00'de Atlas Sineması'nda gösterilecek olan Ağustos Böcekleri ve Karıncalar, Beyoğlu Sineması'nda gösterilecek olan Kayıp Zaman/Özgürlüğe Kaçış ve 20.30 seansında yer alan Atlas'ta Mavi Bisiklet, Beyoğlu'nda Defne'nin Bir Mevsimi ve Feriye'de Dolanma filmleri gösterimlerinin ardından soru-cevap etkinliği ile devam edecek.

    Romantik yerli yapım Aşk Tesadüfleri Sever, kült film Potemkin Zırhlısı ve dramıyla ön plana çıkan Babam ve Oğlum filmleri de Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak seyircileriyle buluşacak.

    Festival programına ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top