Hesabım
    Ata Demirer'e Olanlar Oldu!

    Filmin ilk afişi bugün sosyal medyadan paylaşıldı!

    Ata Demirer'in 2017 mahsulü yeni filmi Olanlar Oldu’nun afişi yayınlandı! Kış soğuğunda insanın içini ısıtacak sahil görüntüleri ve canlı renklerle bezeli posterde filmin oyuncularını da görmek mümkün.

    Kadrosunda Demirer ile birlikte Tuvana TürkaySalih Kalyon ve Ülkü Duru’nun başrolleri paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, Ata Demirer ile yedinci kez beraber çalışan Hakan Algül oturuyor. Filmin senaryosu da Ata Demirer’e ait.  Filmin oyuncuları arasında ayrıca Seda GüvenRenan Bilek ve Toprak Sergen, Ali Yoğurtçuoğlu, Bedir Bedir, Gümeç Alpay, Bige Önal, Murat Okay, Tuna Kırlı, Efe Ekercan, Esat Polat Güler ve Derya Alabora isimlerini de izleyeceğiz. yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil’in üstlendiği filmin müzikleri ise bu aralar film müziklerinde sıklıkla karşılaştığımız usta isim Fahri Atakoğlu’na ait.

    Filmin konusu;

    Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Peki bu olanlar herkes için hayırlısı olacak mıdır? 

    Fragman için gözümüzün yolda olduğu film, 20 Ocak 2017’de vizyonda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top