Hesabım
    "X-Men: Dark Phoenix"in Kadrosu Genişliyor!

    Quicksilver geri dönüyor, Lamar Johnson da kadroda yer alıyor.

    Son X-Men filmi olan X-Men: Apocalypse'in 10 yıl sonrasını anlatacak ve bu kez X-Men aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in gençliğine odaklanacak olan X-Men: Dark Phoenix'ten gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak mutant kadrosuna güçlerini müzik kariyerinde ilermek için kullanan Alison Blaire, sahne adıyla Dazzler'ı da katan yapımda serinin genç Quicksilver'ı Evan Peters'ın da yer alacağı kesinleşti. Filme henüz bilinmeyen bir rolde ise Lamar Johnson katıldı.

    Topun genç mutantlarda olacağı su götürmeyen filmde serinin önceki filmlerinde boy gösteren James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de rollerine geri dönecek. Jean Grey'e ise bir kez daha Sophie Turner hayat verecek.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini X-Men: Son Direniş filminin yazarı ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin yapımcıları arasında yer almış olan Simon Kinberg'ün üstleneceği film ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top