Hesabım
    "X-Men: Dark Phoenix" Genç Jean Grey'ini Buldu!

    Jean Grey'in çocukluğunu Summer Fontana canlandıracak.

    Son X-Men filmi olan X-Men: Apocalypse'in 10 yıl sonrasını anlatacak ve bu kez X-Men aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in gençliğine odaklanacak olan X-Men: Dark Phoenix'in prodüksiyonu devam ediyor. Merakla beklenen filmin kadrosu da bir yandan genişlemeye devam ediyor. Jean Grey'i bir kez daha Game of Thrones ile yıldızı parlayan Sophie Turner'ın canlandıracağı filmde Grey'in çocukluğunu oynayacak isim belli oldu.

    The Originals dizisinin küçük Hope Mikaelson'ı Summer Fontana filmin genç Jean Grey'i olacak. 8 yaşındaki oyuncu filmin setinin olduğu Montreal'a gittiğini de sosyal medya hesabından duyurdu. Montreal'den ayrılırken bir fotoğraf paylaşan oyuncu "Elveda Montreal! Geçirdiğimiz harika zaman için teşekkür ederiz!" yazdı.

    Topun genç mutantlarda olacağı su götürmeyen filmde serinin önceki filmlerinde boy gösteren James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de rollerine geri dönecek.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini X-Men: Son Direniş filminin yazarı ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin yapımcıları arasında yer almış olan Simon Kinberg'ün üstleneceği film ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top