Hesabım
    "Siccin 4"ün Beklenen Fragmanı Yayınlandı!

    "Siccin 4" 1 Eylül'de vizyona giriyor.

    2014 yılında yönetmenliğini Alper Mestçi'nin, senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği Türk yapımı korku filmi Siccin ile başlayan kabus devam ediyor! Doğaüstü yaratıklara karşı insanoğlunun verdiği mücadelelerden örnekler sunan serinin 4. devam halkası da yolda. Geri sayım sürerken filmin beklenen fragmanı da çıktı.

    Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ailenin eve gelişi ise bu sakinler tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır, zira bu evde Saadet'ten başkasını istememektedirler...

    Kadrosunda Mirza MetinYasemin KurttekinSebahat AdalarYasemen BüyükağaoğluMana AlkoyMerve AteşMuhammed Salih GönültaşKıvılcım KayaAslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimleri bulunduran filmin görüntü yönetmenliğini Erhan Makar üstlenirken, müziklerde ise Reşit Gözdamla imzası bulunuyor. Siccin 4 1 Eylül'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top