Hesabım
    DC'nin "Shazam"i Kötü Adamını Buldu mu?

    Mark Strong filmin kötü adamı mı olacak?

    DC evreninin en neşeli, kaygısız ve güler yüzlü süper kahramanı Shazam de nihayet kendi solo filmine kavuşuyor. DC çizgi romanlarının şimdiye kadar beyaz perdeye taşınan Batman, Superman gibi süper kahramanlarından çok daha mizahi ve eğlenceli bir tona sahip olan Shazam'in düşmanı için de isimler ortaya atılmaya başladı.

    Sempatik süper kahramanı Chuck ile tanınan Zachary Levi'nin canlandıracağı çizgi roman uyarlamasında Shazam'in düşmanı olan çılgın bilim adamı Doctor Sivana rolü için düşünülen isim Mark Strong'tan başkası değil! Bakalım Kingsman serisinin Merlin'i olarak çizgi roman evrenine yabancı olmayan Strong, ilk olarak 1940 yılında Captain Marvel'ın düşmanı olarak DC evrenine giriş yapan doktor karakterini canlandıracak mı?

    Variety'de yer alan habere göre genç oyuncu Grace Fulton da filmde Batson'ın arkadaşı olarak boy göstermesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. 

    Çizgi romanın baş kahramanı genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek yetişkin süper kahraman Shazam'e dönüşebilmesi elbette ki bir çok çocuğun hayallerini yansıtan bir fantazi. Bakalım beyaz perde uyarlaması nasıl olacak?

    Lights Out ve Annabelle: Creation gibi başarılı korku filmleriyle gündeme gelen yönetmen David F. Sandberg'ün yönetmen koltuğunu üstleneceği "Shazam!"in senaryosunu Jack the Giant Slayer senaristi Darren Lemkey kaleme aldı. Film Amerika'da 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top