Hesabım
    Bol Yıldızlı "Ocean's 8" Filminde Kadın Hırsızlar Bir Arada!

    Ünlü kadın oyuncuları bünyesinde toplayan "Ocean's 8" filminden yeni kare geldi.

    Bol yıldızlı Ocean's 8'te kadın hırsızlar büyük soygun için toplandı! Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı rap müzik sanatçısı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna'yı bulunduran dev kadrolu filmden, bütün ekibin bir arada olduğu bir görsel yayınlandı. Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway de kadroda yer aldığı halde, fotoğrafta yer bulmadı.

    Oceans serisinin lideri, George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşine odaklanan filmde, Debbie Ocean'ı, Sandra Bullock canlandırıyor. Debbie 5 yıllık bir hapsin ardından serbest kalıyor ve özgürlüğünü kazandığı gibi yeni bir soygun planına girişiyor. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou (Cate Blanchett); Nine Ball (Rihanna); Amita (Mindy Kaling); Constance (Awkwafina); Rose (Helena Bonham Carter); Daphne Kluger (Anne Hathaway) ve Tammy'den (Sarah Paulson) oluşan mükemmel kadroyu topluyor.

    Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var. 

    Bol yıldızlı "Ocean's 8" ülkemizde 22 Haziran 2018'de vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top