Hesabım
    Nicholas Hoult'lu "Tolkien"ın Çekimleri Tamamlandı!

    Nicholas Hoult'un fantastik edebiyatın en önemli isimlerinden J.R.R. Tolkien'ı canlandırdığı filmin çekimleri bitti.

    JRR Tolkien'ın hayat hikayesinün uyarlamasında çekimler tamamlandı! Beyazperdenin kült serilerinin arasına ismini altın harflerle yazdıran Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'in yaratıcısı, Orta Dünya'nın ve maceralarının beyni JRR Tolkien'ın yaşamını beyaz perdeye aktaracak olan "Tolkien" filminin çekimlerinin tamamlandığı sosyal medya üzerinden müjdelendi.

    İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen JRR Tolkien'ı, X-Men'in yeni nesil Beast'i, Otoban, Equals ve Kill Your Friends gibi yapımlarla sıklıkla karşımıza çıkan Nicholas Hoult'un canlandıracağı yapımın kadrosunda yer alan Lily Collins de, Tolkien'ın eşi Edith'e hayat verecek. Filmin kadrosunda Colm Meaney, Craig Roberts, Anthony Boyle, Patrick Gibson, Tom Glynn-Carney, Genevieve O’Reilly, Laura Donnelly, Pam Ferris ve Derek Jacobi de bulunuyor.

    That’s a wrap on Tolkien, great speech/story by @domekarukoski Congratulations to everyone for all the hard work x

    Nicholas Hoult (@nicholashoult)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Tolkien'ın karakterinin şekillendiği döneme odaklanacak olan filmin ismi "Tolkien"ın yönetmen koltuğunda ise Finli yönetmen Dome Karukoski oturacak. Senaryosunu David Gleeson ve Stephen Beresford'un yazacağı film ünlü yazarın arkadaşlığı ve sevgiyi öğrendiği okul yıllarına ardından da sevdiklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı ve hayal gücünü büyük ölçüde tetikleyen 2. Dünya Savaşı zamanlarına odaklanacak.

    Hoult, Ekim ayında vizyona giren "Çavdar Tarlasındaki Asi" filminde de edebiyat tarihinde önemli bir yer etmiş bir diğer isim olan kült yazar J.D. Salinger'ı canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top