Hesabım
    Devam Halkası "Mission: Impossible 6"den Yeni Kareler!

    Merakla beklenen "Mission: Impossible 6" filminden yeni görüntüler geldi.

    Görevimiz Tehlike'nin devam halkası Mission: Impossible 6 için bekleyiş sürüyor. Beyazperdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden biri olan serinin 6. devam halkasından yeni görüntüler geldi. Gelen yeni fotoğraflarda serinin karizmatik ajanı Ilsa Faust'u ve seriye yeni dahil olan Henry Cavill'ı görüyoruz.

    Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise, bir kez daha ikonik Ethan Hunt rolüne geri dönecek. Seride daha önce boy göstermiş olan Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Ethan'ın büyük aşkı Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan seriye geri dönerken, Man of Steel, Batman v Superman: Adaletin Safağı filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry Cavill, Vanessa Kirby ve Angela Bassett da filmin yeni yüzleri olacaklar.

    Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği devam filmi ile seride ilk kez birden fazla film aynı yönetmenin elinden çıkmış olacak. "Mission: Impossible 6" ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top