Hesabım
    "Mary Poppins Dönüyor"dan Yeni Teaser Geldi!

    "Mary Poppins Dönüyor"un yeni görüntüleri yayınlandı.

    Favori dadımız Mary Poppins geri dönüyor! İkonik kurgu karakteri bu kez Altın Küre ödüllü oyuncu Emily Blunt'ın canlandıracağı Mary Poppins Dönüyor’dan yeni teaser yayınlandı.

    1964 yılında vizyona giren “Mary Poppins” sinema salonlarını kasıp kavurmuş ve beş tane de Oscar kazanmıştı. 54 yıl sonra gelen devam filminde karakterleri büyümüş olarak göreceğiz.

    1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçen devam halkasında, ilk filmin sevimli minikleri Michael ve Jane artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins tekrar Banks’lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack’le birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır...

    “Chicago” ile Oscar adaylığı gören yönetmen son olarak 2014 yılında “Into the Woods” ile karşımıza çıkan Rob Marshall’ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmde, kardeşler Michael ve Jane'i Ben Whishaw ile Emily Mortimer canlandırırken, usta oyuncu Meryl Streep ise eksantrik kuzen Topsy olarak karşımıza çıkacak. Emmy, Grammy ve Tony ödüllü Lin-Manuel Miranda ise Jack olarak seyircilerin karşısında olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Tony ödülü sahibi ve 3 kez Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz oyuncu Angela Lansbury, Colin Firth, Julie Walters ve Dick Van Dyke gibi isimler yer alıyor. Senaryo ise “Life of Pi” ve “Finding Neverland”in senaristi David Magee’nin kaleminden çıkma.

    Film 28 Aralık 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top