Hesabım
    X-Men Filmlerinden Ertelenme Haberi Var!

    “Dark Phoenix” ve “Yeni Mutantlar”ın vizyon tarihleri değişti.

    Yeni X-Men filmlerini heyecanla bekleyenler için kötü haberler var. Ana seriden “X-Men: Dark Phoenix” ve spin-off projesi “Yeni Mutantlar / The New Mutants” beklenenden biraz daha geç vizyona girecek.

    Kadrosunda Sophie Turner, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, James McAvoy, Michael Fassbender ve Jennifer Lawrence gibi oyuncuların yer aldığı “X-Men: Dark Phoenix”in vizyon tarihi, 2 Kasım 2018’den 14 Şubat 2019’a alındı. Simon Kinberg’in ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçeceği filmin kötü karakterini 2 Oscar adayı oyuncu Jessica Chastain canlandırıyor.

    X-Men evrenine farklı bir tarzla dahil olacak “Yeni Mutantlar” ertelemelere doyamıyor. Önümüzdeki ay izlememiz gereken film, önce 22 Şubat 2019’a ertelendi, şimdi ise yeni gösterim tarihi 2 Ağustos 2019 oldu. Genç oyuncuların çoğunlukta olduğu filmde, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, Alice Braga ve Happy Anderson’ı izleyeceğiz.

    Dağıtımcı şirket Fox, diğer filmlerinin vizyon tarihlerinde de değişikliğe gitti. Queen biyografisi “Bohemian Rhapsody”, “Dark Phoenix”in yerini alarak 2 Kasım 2018’e alındı. Yeni tarihlere göre; Joe Cornish'in yönettiği “The Kid Who Would Be King” 1 Mart 2019’da, “Spies in Disguise” 19 Nisan 2019’da ve “Breakthrough” 12 Nisan 2019’da gösterimde olacak. 1 Mart 2019’da vizyona girmesi beklenen suç ve gerilim filmi “The Force” ise vizyon takviminden kaldırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top