Hesabım
    Yeni Danny Boyle Filmine "Blade Runner 2049" Desteği!

    "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı"nın yıldızı Ana de Armas filmin kadrosuna dahil oldu.

    Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle’un müzikal ve komedi türündeki yeni filmi oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. Geçtiğimiz yıl vizyona giren “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”ndaki performasıyla çok konuşulan Kübalı aktris Ana de Armas filmin kadrosuna dahil oldu.

    Bir gün uyandığında The Beatles grubunun şarkılarını hatırlayan tek insanın kendisi olduğunu fark eden bir adamı konu alacak filmin henüz resmi bir ismi bulunmuyor. Filmin şimdiye kadar açıklanan oyuncu kadrosunda, “Tam Gaz” ve “Cinderella” filmlerinin yıldızı Lily James ve “Damned” dizisiyle tanınan Himesh Patel, 2 Emmy ödüllü Kate McKinnon ve 4 Grammy ödüllü müzisyen Ed Sheeran yer alıyor. “Dört Nikah Bir Cenaze”, “Zamanda Aşk” ve “Aşk Her Yerde” gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Richard Curtis tarafından yazılan film ülkemizde 20 Eylül 2019’da vizyona girecek.

    Kübalı genç aktris Ana de Armas, Hollywood’un şöhret basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. 2016 yılında “Dedektif Galban” filminde Keanu Reeves ile başrolleri paylaşan oyuncu, “Vurguncular” “Demir Yumruk” ve “Bas Gaza” filmlerinde rol aldı. Güzel aktrisi önümüzdeki yaz Andrea Di Stefano imzalı “Three Seconds” filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top