Hesabım
    “Maleficent 2” Prens’ini Buldu!

    “Trust” dizisinin yıldızı Harris Dickinson filmin kadrosuna dahil oldu.

    2014 yılının gişe fatihi “Malefiz”in devam halkası olan “Maleficent 2” kadrosunu genişletiyor. FX kanalında yayınlanan “Trust” dizisinde J. Paul Getty III’ü canlandıran genç oyuncu Harris Dickinson filmin kadrosuna Prens rolünde dahil oldu. Prens karakteri filmde, Elle Fanning’in canlandırdığı Prenses Aurora ile duygusal bir yakınlaşma yaşayacak.

    Başrolün bir kez daha güzel aktris Angelina Jolie’ye emanet edildiği filmin oyuncu kadrosunda, ilk filmden tanıdığımız Elle Fanning, kötü adam olarak “Deadpool”un yıldızı Ed Skrein ve Fernanda Diniz yer alıyor. 3 Oscar adayı oyuncu Michelle Pfeiffer ile Kraliçe rolü için görüşülüyor. Filmin yönetmenliğini ise geçtiğimiz sene vizyona giren “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı” ile tanınan Norveçli Joachim Rønning üstleniyor.

    Tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ilk filmde, klasikleşen “Uyuyan Güzel” masalını bu kez kötülerin tarafından izlemiştik. Yeni devam halkasının nasıl bir hikaye anlatacağı henüz bilinmese de filmin prodüksiyonunun bu sene başlaması bekleniyor.

    Henüz 21 yaşında olan İngiliz aktör Harris Dickinson’ın filmografisi fazla kabarık değil. Geçtiğimiz sene rol aldığı “Beach Rats”teki performansıyla ödüller kazanan oyuncuyu bu sene “Postcards from London” ve Jennifer Yuh Nelson imzalı “Karanlık Zihinler” filmlerinde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top