Hesabım
    “Men in Black” Filmine Yeni İsim!

    “Men in Black”in yeniden uyarlamasına Kumail Nanjiani de katıldı.

    Men in Black'in yeniden çekimine yeni bir isim katıldı. 1997 yılında başlayan, sevilen bilim kurgu ve aksiyon serisi “Siyah Giyen Adamlar”ın yeni uyarlamasına Kumail Nanjiani de katıldı.

    Dram-komedi The Big Sick ile Oscar’a aday gösterilen oyuncu Kumail Nanjiani'nin kadroya katılacağı haberleri doğrulanmış oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin şimşek tanrısı Thor’u Chris Hemsworth ve "Thor: Ragnarok"un Valkyrie'si olarak ünlenen, "Yok Oluş"ta da Natalie Portman ile boy gösteren Tessa Thompson'ın başrollerini üstleneceği filmde Oscar adaylığı bulunan Liam Neeson da yer alıyor.

    Serinin orijinalinde Tommy Lee Jones ve Will Smith tarafından canlandırılan Ajan K ve Ajan J'in maceralarını, bu kez yeni nesil ajanların üzerinden göreceğimiz yeniden uyarlamada Neeson da gizli departmanın başı olacak. Yeniden çekim kalabalık bir kadroya odaklanıp daha evrensel bir hikayeyi ele alacak.

    Son olarak "Hızlı ve Öfkeli 8"in kamera arkasına geçen F. Gary Gray'in yönetmenliğini üstleneceği yeniden uyarlamanın senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor. Merakla beklenen film 14 Haziran 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top