Hesabım
    Joaquin Phoenix'in Joker'i Canlandıracağı Kesinleşti!

    Joaquin Phoenix'in ikonik karakter Joker'e hayat vereceği resmi olarak açıklandı.

    Joker'in beyaz perdedeki yeni temsilcisi Joaquin Phoenix oluyor. "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin yıldızı 3 Oscar adayı Joaquin Phoenix, solo Joker filminde DC Comics'in ikonik karakterine hayat verecek. "Toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye" olarak ele alınacağı açıklanan filmin resmi ismi henüz bulunmuyor.

    1980'lerin Gotham City'sinde geçecek olan film, Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakterin geçmişine bir bakış sunacak ve Joker'e dönüşümünü ele alacak. The Wrap'de yer alan habere göre; filmin hikayesi Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman The Killing Joke'tan uyarlanacak. Grafik romanda Joker'i başarılı bir stand-up komedyeni olarak görüyoruz. Şakalarına hiç gülünmeyen ve fakirlikle boğuşan adam, başına gelen kimi talihsizlikler sonucunda aklını yitiriyor ve Gotham'da terör estiren, suçun prensi olan Joker'e dönüşüyor.

    Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in yönetmen koltuğuna oturacağı solo Joker filminin senaryosunu ise Phillips'le birlikte "8 Mil"in senaristi Scott Silver üstlenecek. DC Comics ve Warner Bros. işbirliğinin henüz adı konulmamış olan yeni markasının ilk filmi olacak olan solo Joker filmi, DC Comics sinematik evrenini genişletecek ve karakterleri canlandıracak yeni oyuncularla yeni hikayeler oluşturacak olan bir serinin ilki olacak. 

    Daha önce Heath LedgerJack Nicholson ve Jared Leto gibi isimler tarafından ikonikleştirilen karakterin şimdiye kadarki beyaz perde yansımalarından daha farklı bir Joker göreceğiz. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top