Hesabım
    Zachary Levi’li “Shazam!”dan İlk Fragman!

    “Shazam!” da San Diego Comic Con’u es geçmedi.

    Chuck” dizisi ile tanıdığımız karizmatik oyuncu Zachary Levi’nin başrolünü üstlendiği “Shazam!”ın ilk altyazılı fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen süper kahraman macerası, DC Sinematik Evreni’nin diğer filmlerine kıyasla ton olarak daha farklı olacakmış gibi görünüyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Billy Batson olarak Asher Angel, kötü adam Doctor Sivana olarak Mark Strong, küçük Billy Batson'a özel yeteneklerini bahşeden büyücü olarak Djimon Hounsou ve Billy'nin arkadaşları olarak Jack Dylan Grazer, Grace FultonCooper AndrewsFaithe HermanIan ChenJovan Armand ve David J. MacNeil yer alıyor. “Işıklar Sönünce” ve “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu” filmleri ile tanınan yönetmen David F. Sandberg ilk defa korku türünün dışına çıkıyor.

    Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman. Sihirli sözcükleri söylediği an dünyanın en güçlü ölümlüsüne dönüşen karakter, gündelik hayatında okul ödevleri gibi meselelerle boğuşurken, süper kahraman olduğunda da dünyanın güvenliği için mücadele veriyor. Süleyman'ın bilgeliği, Herkül'ün gücü, Atlas'ın dayanıklığı, Zeus'un görlemi, Aşil'in cesareti ve Merkür'ün hızına sahip olan karakter, edindiği güçlerin sahiplerinin baş harfleri ile S.H.A.Z.A.M. adını alıyor.

    “Shazam!” 5 Nisan 2019 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top