Hesabım
    Ryan Gosling’li “Ay'da İlk İnsan”dan Yeni Teaser ve Poster Var!

    “Ay'da İlk İnsan” ülkemizde 12 Ekim’de vizyona girecek.

    2 Oscar adaylığı bulunan başarılı aktör Ryan Gosling’in başrolünü üstlendiği “Ay'da İlk İnsan” filminden yeni bir teaser ve poster yayınlandı. Ay’a ayak basılmasının 49. yıl dönümünü kutlayan teaser gerçek anlamda nefes kesiyor.

    "Ay'da İlk İnsan", Ay'a ilk ayak basan astronot Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini masaya yatırıyor ve astronotun ayak izlerini takip ediyor. NASA ve Apollo 11 ekibinin 1960'larda SSCB'ye karşı uzay yarışını kazanmak için karşı karşıya kaldıkları muazzam baskıyı da seyircilerine gösteren filmde, "Ant-Man"den tanıdığımız Corey Stoll, Apollo 11 astronotu Buzz Aldrin’i, Emmy ödüllü Kyle Chandler, Apollo 11 ekibini toplamakla yükümlü olan Deke Slayton'ı ve Jason Clarke da uçak mühendisi Edward Higgins White'ı canlandırıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Claire FoyShea WhighamJon BernthalBrian d’Arcy JamesPablo SchreiberPatrick FugitCory Michael SmithLukas Haas ve Christopher Abbott gibi isimler de yer alıyor.

    2014 yapımı “Whiplash” ile büyük bir çıkış yakaladıktan sonra “Aşıklar Şehri” ile En İyi Yönetmen Oscar’ına layık görülen en genç yönetmen olan Damien Chazelle’in kamera arkasına geçtiği “Ay'da İlk İnsan” 12 Ekim tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top