Hesabım
    "Star Wars: Episode IX"ın Setinden İlk Kare!

    "Star Wars: Episode IX"ın çekimleri başladı.

    Star Wars: Episode IX'ın setinden ilk kare geldi. Kamera arkasından gelen ilk kare, filmin usta yönetmeni J.J. Abrams'ın sosyal medya hesabından geldi.  2015 yapımı “Star Wars: Güç Uyanıyor” ile serinin hayranlarının beğenisini kazanan 2 Emmy ödüllü J.J. Abrams, Twitter üzerinden paylaştığı karede serinin zamansızca hayatını kaybeden prensesi Carrie Fisher'a da saygı duruşunda bulundu. Twitter'a yeni katılan yönetmen; "Carrie olmadan bu yeni bölüme başlamak biraz hüzünlü ama müthiş oyuncu kadrosu ve ekibimiz sayesinde başlamaya hazırız. Rian Johnson'a minnettarım ve bu inanılmaz dünyayı ve bir parçası olma şansını yakaladuğımız bu hikayeyi yarattığı için George Lucas'a içten teşekkürler." dedi.

    Yeni bölümde de Leia Organa'nın boy göstereceği açıklanmıştı. General Leia Organa ise eski stok videoları kullanılarak bir kez daha merhum Carrie Fisher tarafından canlandırılacak.

    Yeni nesil Star Wars serisinin ilk kadın baş kahramanı Rey'e hayat veren Daisy Ridley, Direniş'e katılan Finn rolündeki John Boyega, serinin yeni nesil liderlerinden asi pilot Poe Dameron'u canlandıran Oscar Isaac ve Kylo Ren'e hayat veren Adam Driver seriye kesin olarak geri dönüyor. Filmin kadrosunda Maz Kanata rolündeki Lupita Nyong’o, General Hux'a hayat veren Domhnall Gleeson, Rose Tico'yu canlandıran Kelly Marie Tran, Chewbacca rolündeki  Joonas Suotamo ve Teğmen Connix rolündeki Billie Lourd da kadroya geri dönecek. “The Americans” dizisinin yıldızı Altın Küre ödüllü aktris Keri Russell, "Doctor Who"dan tanıdığımız Naomi Ackie ve "Game of Thrones"un Izembaro'su Richard E. Grant serinin yeri yüzleri olurken, Luke Skywalker rolündeki Mark Hamill, Star Wars serisinin emektar C-3PO'su Anthony Daniels, serinin orijinal Lando Calrissian'ını olarak geri dönen Billy Dee Williams'a katılacaklar.

    Filmin senaryosu yönetmen Abrams, Chris TerrioDerek Connolly ve Colin Trevorrow tarafından yazılırken, serinin 9. filminin müziklerinde de bir kez daha efsanevi besteci John Williams'ın imzası var. Henüz resmi ismi açıklanmayan “Star Wars: Episode IX” 20 Aralık 2019’da sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top