Hesabım
    "Bumblebee" Posterinde Maceranın Başlangıcına Tanık Olun!

    "Bumblebee" filminden yeni bir poster yayınlandı.

    Bumblebee'den gelen yeni poster ile maceranın temeline iniyoruz! Beyaz perdenin en uzun soluklu bilim kurgu serilerinden biri olan “Transformers” serisinden doğan spin-off projesi "Bumblebee", ünlü serinin başlangıcına dönüş yapıyor ve serinin favori autobotu sarı Bumblebee'nin hikayesini seyircilerle buluşturuyor. "Tranformers" serisine oranla daha duygusal ve maceralı bir ton belirleyen solo macera, Bumblebee'nin çocuksu karakteriyle de uyum sağlıyor.

    Serinin sevilen başrolü Optimus Prime’ın konuk rolde boy göstereceği, Kırmızı Plymouth Satellite'a dönüşebilen Shatter ve mavi AMC Javelin'e dönüşen Dropkick'e ek olarak bir de uçan bir deception ile düşman hattının sıralanacağı solo macerada başrolü “İz Peşinde” ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan genç yıldız Hailee Steinfeld üstleniyor.

    1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır...

    Seslendirme kadrosunda Angela Bassett ve Justin Theroux gibi isimleri bulunduran macera filminin kadrosunda ünlü WWE, ülkemizdeki adıyla Amerikan Güreşi, yıldızı John CenaPamela AdlonStephen SchneiderJorge Lendeborg Jr.Jason DruckerKenneth ChoiRicardo HoyosAbby QuinnRachel Crow da yer alıyor.

    En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan "Kubo ve Sihirli Telleri" filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight'ın imzasını taşıyan "Bumblebee" 21 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top