Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom" Üçleme Olacak!

    Tom Hardy başrollü "Venom" üç filmlik bir seri olacak.

    Tom Hardy'li Venom: Zehirli Öfke'nin üçleme olacağı kesinleşti. Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, "Diriliş"teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy'nin başrolünü üstleneceği çizgi roman uyarlaması, üç filmlik bir seri olacak. Müjdeli haber yakışıklı oyuncunun kendisinden geldi.

    CBM'de yer alan habere göre ünlü oyuncu serinin üçleme olacağını açıkladı. "Ne isteniyorsa açığım. 3 film için anlaştık. Yani bu çok açık bir anlaşma. İnsanların tepkilerinin ne olduğunu göreceğiz. Bence harika bir karakter. İkisini de oynamayı seviyorum. Bu Sony'nin Venom evreni." diye konuşan oyuncu, devam halkası dedikodularını da açıklığa kavuşturmuş oldu. "Hepimiz bağımsız bir evren olması için hazırız." diyen oyuncu, Sony'nun daha sonraki bir tarihte eklemek istediği her şey için bir temel yaratıldığını söyledi.

    "Venom: Zehirli Öfke" Marvel çizgi romanlarından uyarlansa da Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olmayacak. Dolayısıyla Örümcek-Adam evrenindeki karakterlerden yola çıkıyor olsa da Marvel'ın yeni nesil Peter Parker'ı Tom Holland herhangi bir şekilde filmde boy göstermeyecek.

    Hardy'i simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizma Venom'la bedenini paylaşan çizgi roman karakteri Eddie Brock olarak karşımıza çıkaracak olan filmin kadrosunda usta oyuncu Woody Harrelson, 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams, Riz AhmedJenny SlateReid Scott ve Scott Haze de kadroda yer alıyor. ““Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği "Venom: Zehirli Öfke" bu sene 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top